Partnerët

Partnerët tanë

1N.P Prishtina Auto Sallon Cakllavice, Prishtine  
2A.S Vali NSHT Auto Sallon Fushe Kosove 
3Hyundai Auto SHPKAuto Sallon Cagllavice, Prishtine  
4Porsche Kosova sh.p.k.Auto Sallon Cagllavice, Prishtine  
5Auto SherretiAuto Sallon Prishtine -Ferizaj  
6Auto Sallon AlbertiAuto Sallon Cagllavice, Prishtine  
7Rofix SHPKMaterial Ndertimor Volljak,  Kline 
8Al TradeMaterial Ndertimor Veterrnik, Prishtine 
9N.N.T. Shpëtimi 5 Material Ndertimor Arberia, Prishtine 
10NTP Mobileria DekraMobileri, Kuzhina Vushtrri 
11N.P.T. EFALMobileri, Kuzhina rr. Fitorja, Podujeve 
12ART DESIGN SHPKMobileri, Kuzhina rr. Bajram Bahtiri, Prishtine 
13BertoMobileri, Kuzhina Vushtrri 
14NTP. Alples – KosMobileri, Kuzhina Magj. Prishtine – Shkup 
15Bini Sh.p.k.Mobileri, Kuzhina Vushtrri 
16NTP. WolkerMobileri, Kuzhina Rr. Mbreti Bardhyl, Prishtine 
17DPZ. KentiMobileri, Kuzhina rr. Fitorja, Podujeve 
18NTP. Naimi Mobileri, Kuzhina Banulle, Lipjan 
19NTP. XHP DeaAparte Mjeksore dhe Produkte farmaceutikeKuzmin, Fushe Kosove 
20NTP. YesspharmaAparte Mjeksore dhe Produkte farmaceutikeRr. Ahmet Krasniqi, Prishtine 
21Atom Med NTSHAparte Mjeksore dhe Produkte farmaceutikeRr. Idriz Islami, Ferizaj 
22Comtrade Computers O.KTeknike e Bardhe, Kompjutera, etj. Rr. Eqrem Qabej, Prishtine 
23DPSH. Amar ComTeknike e Bardhe, Kompjutera, etj. L. Dardania, Prishtine 
24NTP. Data Project Electronics Teknike e Bardhe, Kompjutera, etj. Prishtine-Fushe Kosove 
25NTP. Office “Computers”Teknike e Bardhe, Kompjutera, etj. Rr. Eqrem Qabej, Prishtine 
26Te Duli Prodhim: Dyer -Dritare PLASTIKE Vushtrri 
27NP. Plast Al-DesingProdhim: Dyer -Dritare PLASTIKE Rr Vellezrit Fazliu, Prishtine 
28Capital Group SHPK Prodhim: Dyer -Dritare PLASTIKE Magj. Prishtine – Mitrovice 
29NPT. Visari TepihaVeterrnik, Prishtine 
30Barnatore Bujqesore Agro-CelinaPaisje Bujqesore dhe tjeraFsh. Celine, Rahovec.
31NTP. HaxhijahaPaisje Bujqesore dhe tjerarr. Xhelal Hajda, Rahovec.
32Contanti Generators SHPKGjeneratoraFsh. Sllatine e Vogel, Fushe Kosove 
33Besplay IT – Programe te Ndryshme, etj.rr. Bajram Kelmendi, Prishtine 
34AIGC LLCLend e Pare per prodhime plastikeFsh. Vragoli, Fushe Kosove