Financojmë të gjitha llojet e veturave, me fitim minimal!

Investo në TIMI Invest dhe përfitoni normë atraktive të fitimit. Për më shumë detaje na kontakoni në zyret tona!

më shumë

TIMI Invest ofron mbështetje financiare për produktet e kompanive të ndryshme në tërë teritorin e Kosovës.

kredi
INDIVIDUALE

Kredi konsumuese për të gjithë të interesuarit që keni për qëllim përmirësimin e jetën tuaj.

kredi
BIZNESI

Biznesi juaj ka nevojë kontinuale për mbështetje financiare, qoftë për kapital punues apo investime kapitale. Na kontaktoni!

 

kredi
BUJQËSORE

Kredi për sektorin e bujqësisë, blegtorisë, apo bletarisë. Ne mbështesim rritjen tuaj!

 

kredi
PËR BANIM

Plotësimi i nevojave të banimit është nevojë prioritare në jetën tuaj. Mirë se vini në TIMI Invest!

 

Risk bearing and profit sharing partnership.

LAJMI I FUNDIT

28 Qershor 2017

TIMI Invest merr licensen e operimit si Institucion Financiar Jo-Bankar (IFJB)

LAJMI I FUNDIT

20 Shkurt 2015

Tani shumicën e aseteve te financuara permes TIMI Invest mund ti bleni me mundësi pagese deri në 24 muaj

NGJARJA E RRADHES

"Gold Star"          Prize

25 Tetor 2015

TIMI Invest fiton Çmim Ndërkombëtar në Paris

IMF TIMI Invest është vlerësuar me çmimin GOLD Star - QC100 nga BID (Business Initiative Directions) me qendër ne Madrid, që është Organizatë Ndërkombëtare udhëheqëse në promovimin e kulturës cilësore për bizneset e suksesshme.

KLIENTET E KENAQUR

Te punosh me nje ekip sic ka Timi Invest eshte me te vertet privilegj i madh. Une si klient tash e tre vite kam vetem fjale te mira per te gjithe stafin e Timi Invest, dhe do te vazhdoj te bashkepunoj edhe me tutje.

Besnik Rama, Prishtinë

Timi Invest në Twitter

 

Ju mund ti pranoni risitë edhe përmes llogarisë së TIMI Invest në Twitter